+46 8 450 38 90
info@escapetravel.se

Safari

View the embedded image gallery online at:
http://escapetravel.se/safari-africa#sigProGalleria4f3100e65d

Safari

Sydafrika

När sjöfararna i sin iver att upptäcka världen först kom till Sydafrika var det för att proviantera innan man rundade den vackra men förädiska Godahoppsudden. Dock förfördes nybyggarna snar av Kaphalvöns skönhet och slog sig ner för gott vid Atlantens och Indiska Oceanens storslagna mötesplats.

En safari i Afrika handlar inte bara om vilda djur. Naturen, landskapet och människorna du möter ger också starka intryck. Här är det oändliga savanner där djuren lever på växter eller varandra. Floder som slingrar sig genom landskapet, där flodhästarna vältrar sig på botten. På flodbädden kan du se krokodiler som ligger orörliga och slumrar i solen eller en flock elefanter som är på väg upp ur vattnet. Akacieträdens siluetter avtecknas mot himlen och i trädkronorna vaktar örnarna sina nästen. Bilderna från Afrika bränner sig fast på näthinnan och ger minnen för livet.

Safaripaket Makutsi Safari Springs

Här hittar du våra paketresor till Makutsi Safari Springs där det allra mesta ingår. Här får du ett prisvärt paket som ger dig ett bra utflyktspaket och en fantastisk upplevelse till en familjär anläggning. Läs mer här:

Makutsi Safari Springs

Kontakta oss för offert!